Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord
Sint-Lambrechts-Woluwe & Ukkel

Search
Close this search box.

Vakken - Klassiek

Strijkers

Viool

Vind je de klank van viool ook zo betoverend? Droom je ervan om later in een groot orkest te spelen, of om te schitteren op een podium met je viool? ...
meer info

Altviool

Vind je de klank van altviool ook zo betoverend? Droom je ervan om later in een groot orkest te spelen, of om te schitteren op een podium met je altviool?
meer info

Cello

Hoor je graag een volle, warme klank? Dan kies je voor de cello. De cello is een strijkinstrument met 4 snaren dat wordt aangestreken met een strijkstok. Leuk voordeel? ...
meer info

Piano

Houtblazers

Piano

Wil je graag piano leren spelen? Dan ben je in onze academie aan het juiste adres! Een heel team van pianoleerkrachten staat er van maandag tot zaterdag voor jou klaar om samen met jou de mysteries van het pianospel te ontdekken. ...
meer info

Hobo

Het woord hobo is afkomstig van het Franse hautbois, wat ‚hoog hout’ betekent. De hobo behoort tot de familie van de houtblazers en wordt gekenmerkt door zijn nasale, soms oosters getinte, maar bovenal doordringend romantische klank.
meer info

Dwarsfluit

Bij fluit leren spelen starten we vanuit de adem, aangezien deze prioritair is om onze buis tot leven te laten komen. Houding, vingertechniek, embouchure, ... zijn zaken die steeds in de gaten worden gehouden en die in de loop van de jaren worden vormgegeven.
meer info

Blokfluit

De blokfluit -een veel te vaak onderschat blaasinstrument uit hout- heeft een prachtige en soepele klank. Het is een virtuoos instrument dat doorheen de geschiedenis een grote rol speelt en dat je tot op de dag van vandaag kan leren spelen.
meer info

Saxofoon

Misschien wel één van de meest veelzijdige instrumenten uit de familie van de houtblazers (jawel, want het is immers een rietblazer!) is de saxofoon. Dit intsrument werd rond 1850 in België uitgevonden door een zekere Adolph Sax.
meer info

Koperblazers

Ben jij de persoon die zich graag wil laten onderdompelen in de wereld van de koperblaasmuziek? Wil jij graag op een hoog niveau alle koperblaasinstrumenten onder de knie krijgen, dan zullen wij u heel graag ontvangen in onze fantastische koperklas!
meer info

Gitaar

De richting klassieke gitaar staat voor een complete benadering waar zowel jong als oud, beginnende als meer gevorderde gitaristen hun gading zullen vinden.
meer info

Zang

Zingen is gezond ! Het wordt zelfs overwogen om zingen als remedie voor te schrijven voor sociale en psychologische redenen, maar ook als fysiologische remedie . Het is goed voor de longen, spieren en concentratie.
meer info

Slagwerk

In de eerste jaren leer je op alle slaginstrumenten spelen (drums, trommel, pauken, marimba, vibrafoon en djembé). Later kan je kiezen of je liever les volgt op één lievelingsinstrument of op van alles een beetje en leer je ook samen spelen in een groep slagwerkers.
meer info

Harp

Wil je een sierlijk instrument leren bespelen? Hou je van hemelse klanken? Kies dan voor de harp! Op de stem na, is de harp het oudste instrument ter wereld.
meer info

Begeleidingspraktijk piano

Begeleidingspraktijk vanaf de 3e en 4e graad Heb je je wel eens afgevraagd wat al die noten eigenlijk betekenen? Hoe het komt dat iets 'goed' klinkt?
meer info

Begleidingspraktijk harp

In de klas ‘Begeleidingspraktijk voor harp’ leer je arrangementen maken, eigen muziek componeren en begeleidingen uitwerken op basis van akkoordenleer.
meer info

Groepsmusiceren

Groepsmusiceren instrumentaal

In de lessen groepsmusiceren ontdek je het plezier van het samen musiceren. Dat kan in een kleine bezetting:
meer info

Groepsmusiceren vocaal

Groepsmusiceren vocaal staat open voor iedereen. Een valse noot in de massa valt niet direct op en met zijn allen klink je al snel prachtig.
meer info

Improvisatie

Improvisatie vanaf de 3e en 4e graad Hou je van avontuur? Heb je zin om je eens uit te leven in een wereld waar valse noten niet bestaan? Dan is de les improvisatie misschien wel iets voor jou!
meer info

Theorie vakken

Muzikale en culturele vorming

In de tweede graad volg je naast je instrument ook het vak MCV. In deze lessen ontdek je de wereld van de muzikale parameters. Wat is ritme, melodie, ...? En hoe voer je het uit? We leren een partituur ontcijferen en omzetten in muziek.
meer info

Muziekinitiatie

Onze academie biedt muziekinitiatie vanaf 6 jaar aan. Hierin zetten jullie kinderen hun eerste huppelpassen in de wereld van muziek.
meer info

Muziekgeschiedenis

Het lijkt een saai vak, muziekgeschiedenis. Maar niets is minder waar: in deze lessen kan je met veel vragen terecht: ‘wie heeft de notenbalk uitgevonden en hoe lang bestaat die al?’, ‘waarom bestaan er 7 sleutels als de solsleutel toch alle noten kan weergeven?
meer info

Muziektheorie

Zelf zin om een muziekje te schrijven? In het vak Muziektheorie leer je de muziek beter kennen door ze te analyseren en zelf te componeren. Je leert je eigen muziek beter begrijpen in een ontdekkingstocht langsheen het spel van de akkoorden.
meer info

Compositie

Wil je Mozart, Beethoven, Strawinsky, Cage,... achterna of voel je je een beetje als Dirk Brossé?
meer info

Instrumenten

Vind je de klank van viool ook zo betoverend? Droom je ervan om later in een groot orkest te spelen, of om te schitteren op een podium met je viool?

In onze academie kan je samen met ons op weg om deze droom waar te maken.

Je krijgt individueel les en leert ook al vlug samen te spelen met anderen.

Je kan starten vanaf 6 jaar, maar ook gevorderden zijn welkom om hun vioolspel verder te verfijnen en ervaring op te doen in een ensemble of het schoolorkest.

Welkom!

Leerkrachten

Griet Van Obbergen

Machteld Van Den Meersche

Theresa Roosen

Urszula Padala

Locaties

Georges Désirschool  (Hoofdafdeling) 

André Didierschool

Floréalschool

 
 

Hoor je graag een volle, warme klank? Dan kies je voor de cello. De cello is een strijkinstrument met 4 snaren dat wordt aangestreken met een strijkstok. Leuk voordeel? Cellisten zitten altijd op een stoel. Rechtstaand spelen doen ze niet. De cello rust dan op een pin op de grond. Wist je dat de cello van alle instrumenten het meest op de menselijke stem lijkt? Je kan er heerlijke zangerige melodieën op spelen. Je ziet cellisten op alle mogelijke plekken. Als solo instrument, in het strijkersensemble, maar ook in popmuziek hoor je vaak een cello mooie lange noten op de achtergrond spelen. Je kan jong beginnen want er zijn cello’s in allerlei maten. In onze academie kan je zelfs een cello huren (zolang de voorraad strekt).

Leerkrachten

Marleen Baeyens

Domique Peysnsaert

Locaties

Georges Désirschool  (Hoofdafdeling) 

André Didierschool

Floréalschool

 
 

Piano

Een piano thuis is noodzakelijk!

Er kan niet ingeschreven worden voor een pianocursus als u niet over een instrument beschikt en geen instrument wil huren/aankopen.

Wil je graag piano leren spelen? Dan ben je in onze academie aan het juiste adres! Een heel team van pianoleerkrachten staat er van maandag tot zaterdag voor jou klaar om samen met jou de mysteries van het pianospel te ontdekken. Starten kan reeds vanaf 6 jaar, maar je kan op elke leeftijd instappen want we geven je les op maat. Volwassenen zijn dus ook van harte welkom! Om er zeker van te zijn of pianospelen echt wel iets voor jou is, kan je altijd een gratis proefles komen volgen.

Onze lessen worden wekelijks gegeven in kleine groepen van 2 tot 4 leerlingen (1 uur per week). Daarbovenop krijg je de gelegenheid om op verschillende kleine of grote concerten te spelen en podiumervaring op te doen.

We verwachten van jou dat je thuis over een piano beschikt en dat je tijd kan vrijmaken om regelmatig te oefenen.

Voel je de pianokriebels al?

Leerkrachten

Els Alaerts

Anne Vandewalle

Heidi Kestemont

Eva Van Assche

Hiu-Man Chan

Henry Martin

Nancy Folens

Thijs Geeraert

Sandrine Vanden Bussche

Efi Bakoura

Georgios Galiatsos

Victor Hoton

 
 
 

Locaties

Georges Désirschool  (Hoofdafdeling) 

André Didierschool

Floréalschool

Parc Malou

 
 

Klarinet is één van de veelzijdige instrumenten uit de houtblazersfamilie. Je kan met je klarinet terecht in een harmonie-orkest (orkest met blazers en slagwerk), een symfonisch orkest (orkest met strijkers, blazers en slagwerk) of in verschillende kamermuziekgezelschappen. Als je al wat langer klarinet speelt kan je eventueel overschakelen op de grote broer, de basklarinet. We maken kennis met muziek van verschillende genres en stijlen waardoor je inzet beloond wordt met veel spelplezier.  

Leerkrachten

Bart Vande Voorde

 
 

Locaties

Georges Désirschool  (Hoofdafdeling) 

 
 

Het woord hobo is afkomstig van het Franse hautbois, wat ‚hoog hout’ betekent. De hobo behoort tot de familie van de houtblazers en wordt gekenmerkt door zijn nasale, soms oosters getinte, maar bovenal doordringend romantische klank. De hobo wordt gebruikt om alle instrumenten van het orkest op te stemmen. De allereerste noot van het concert is dus die van de hobo! De hobo is een prachtig melodie-instrument. Denk maar aan het mooie Gabriels Oboe van Ennio Morricone of het Zwanenmeer van Tchaikovski. Ook de alt-hobo wordt vaak gebruikt voor grote solo’s. Ken je de Nieuwe Wereld (9de symfonie) van A. Dvorak al? Of de Zwaan van Tuonela van Jean Sibelius? Maar ook in popmuziek komt de hobo aan bod, luister maar eens naar Nightswimming van R.E.M.! Samengevat: de hobo is edel, liefdevol en speelbaar van barok tot pop!

Leerkrachten

Christian Impaziente

 
 

Locaties

Georges Désirschool  (Hoofdafdeling) 

 
 

Bij fluit leren spelen starten we vanuit de adem, aangezien deze prioritair is om onze buis tot leven te laten komen.
Houding, vingertechniek, embouchure, … zijn zaken die steeds in de gaten worden gehouden en die in de loop van de jaren worden vormgegeven.
Repertoirekennis komt later, hoe verder gevorderd de fluitist(e), hoe groter het stukje kast wordt met fluitliteratuur. Vooral in de hogere jaren wordt de focus hier meer op gelegd.
Ook aanverwante instrumenten zoals piccolo en altfluit kunnen worden gevolgd.

Fluitspelen doen we in de academie niet alleen. Alle leerlingen van de fluitklas zijn welkom in het fluitenkoor, waar we met z’n allen een grote golf lucht doorheen de klas laten waaien, alsof we samen een orgel vormen waarvan elke fluitist(e) één orgelpijp is.

We focussen in deze lessen op een gezamenlijk klank maken, op intonatie, samen starten en stoppen, elkaar tekens geven, …

De prioriteit in het fluitenkoor is de verbondenheid tussen de leerlingen die muziek maken delen en van waaruit ook vriendschap kan ontstaan.

Leerkrachten

Caroline Peeters

Annelies De Dauw

Locaties

Georges Désirschool  (Hoofdafdeling) 

André Didierschool

Floréalschool

 
 

De blokfluit -een veel te vaak onderschat blaasinstrument uit hout- heeft een prachtige en soepele klank. Het is een virtuoos instrument dat doorheen de geschiedenis een grote rol speelt en dat je tot op de dag van vandaag kan leren spelen. Op een gepersonaliseerde manier ontdekken we samen de prachtige muziek van verscheidene eeuwen, zeker de renaissancemuziek maar ook de prachtigste barokmuziek, waar de blokfluit in de schijnwerpers staat. Je begint op de sopraanblokfluit, één van de kleinste maten uit de grote blokfluitfamilie, of meteen op de altblokfluit als je al grote handen hebt. Daarna bespeel je ook de andere maten. Als je dus met anderen samen speelt kunnen de grote blokfluiten aan bod komen. Elke blokfluit klinkt anders door de verschillende houtsoorten en modellen, waardoor het boeiend is om je favoriete te zoeken en om je eigen klank te ontwikkelen. De klankmogelijkheden zijn eindeloos. Na de eerste week kan je al eenvoudige liedjes spelen! Een voordeel aan de blokfluit is dat het weinig weegt waardoor het ergonomisch is om te spelen. Hopelijk wordt mijn enthousiasme voor dit instrument snel besmettelijk… .

Leerkrachten

Zuleika Welham

Locaties

Georges Désirschool  (Hoofdafdeling) 

André Didierschool

Floréalschool

 
 

Misschien wel één van de meest veelzijdige instrumenten uit de familie van de houtblazers (jawel, want het is immers een rietblazer!) is de saxofoon. Dit intsrument werd rond 1850 in België uitgevonden door een zekere Adolph Sax.

Doordat we de saxofoon heel verschillend kunnen laten klinken komen we hem overal tegen; in een symfonisch orkest, een kamermuziek ensemble, één of andere pop band of in een swingende jazz-big band. Een instrument dat heel leuk is om te bespelen en met eindeloos veel mogelijkheden…!

Leerkrachten

Frans Van Isacker

Locaties

Georges Désirschool  (Hoofdafdeling) 

 
 

Ben jij de persoon die zich graag wil laten onderdompelen in de wereld van de koperblaasmuziek? Wil jij graag op een hoog niveau alle koperblaasinstrumenten onder de knie krijgen, dan zullen wij u heel graag ontvangen in onze fantastische koperklas!

Leerkrachten

Johan De Win

Locaties

Georges Désirschool  (Hoofdafdeling) 

André Didierschool

Floréalschool

 
 

De richting klassieke gitaar staat voor een complete benadering waar zowel jong als oud, beginnende als meer gevorderde gitaristen hun gading zullen vinden.

Wij richten ons op het opleiden van zelfstandige muzikanten waarbij een degelijke solide technische basis aangebracht wordt en de theorie van de lessen muzikale vorming aansluiting vindt naar het instrument.

De klassieke gitaar omvat een erg breed repertoire waarbij oog voor traditie samengaat met het ontdekken van hedendaagse muziekstijlen. Zowel renaissance, barok, klassieke, romantische, … als Latijns – Amerikaanse, blues, pop muziek komen aan bod. Er wordt zowel met meerderen als alleen gemusiceerd.

Wij mikken op een brede maar grondige benadering waarbij het speelplezier centraal staat.

Leerkrachten

Jeffrey Vantomme

Enrique Castillo

Klinton Tola

 
 

Locaties

Georges Désirschool  (Hoofdafdeling) 

Parc Malou

André Didierschool

Floréalschool

 
 
 
 

Wil je een sierlijk instrument leren bespelen? Hou je van hemelse klanken?
Kies dan voor de harp!
Op de stem na, is de harp het oudste instrument ter wereld.
Het instrument heeft veel snaren. Ze gaan van kort naar lang. Ook hebben de snaren verschillende kleuren. Zo weet de harpist(e) welke snaar hij of zij nodig heeft.
Een beginner kan al snel een eenvoudige melodie spelen. Het is namelijk heel eenvoudig om klank te maken: je zet je vinger op de snaar en slaat hem aan.
Je kan veel soorten muziek spelen op de harp. Of je nu graag in groep musiceert of liever alleen, met de harp kan het allemaal.
Harp is werkelijk een uniek instrument!

 
 

Leerkrachten

Anne Zeuwst

Locaties

Georges Désirschool  (Hoofdafdeling) 

 
 

Zingen is gezond !  Het wordt zelfs overwogen om zingen als remedie voor te schrijven voor sociale en psychologische redenen, maar ook als fysiologische remedie .  Het is goed voor de longen, spieren en concentratie. Bovendien wordt je weerstand verbeterd en je stressniveau serieus verlaagd.

In de cursus zang leer je goed ademen en je stem goed gebruiken !  Weg met de stemknobbels … !

Leerkrachten

Kristina Henneman

Locaties

Georges Désirschool  (Hoofdafdeling) 

André Didierschool

Floréalschool

 
 

In de eerste jaren leer je op alle slaginstrumenten spelen (drums, trommel, pauken, marimba, vibrafoon en djembé). Later kan je kiezen of je liever les volgt op één lievelingsinstrument of op van alles een beetje en leer je ook samen spelen in een groep slagwerkers.

Leerkrachten

Thomas Plessers

Jonathan Taylor

Locaties

Georges Désirschool  (Hoofdafdeling) 

André Didierschool

Floréalschool

 
 

Theorie vakken

Muzikale en culturele vorming (MCV)

In de tweede graad volg je naast je instrument ook het vak MCV. In deze lessen ontdek je de wereld van de muzikale parameters. Wat is ritme, melodie, …? En hoe voer je het uit?

We leren een partituur ontcijferen en omzetten in muziek. Daarbij wordt de stem gebruikt maar ook heel wat andere instrumenten. Je mag je eigen instrument ook zeker meebrengen. Na 4 jaar heb je een stevige muzikale basis verworven en ben je klaar om de derde graad aan te vatten.

In de derde graad bouwen we verder op alles wat je daarvoor al hebt geleerd. Maar weet jij hoe een componist met muziek zijn verhaal vertelt? Wat staat er allemaal op de partituur? Wie zijn Bach of Beethoven? Hoe snel is allegro? Wat betekent de afkorting sfz? Hoor jij het verschil tussen iets dat vals dan wel dissonant klinkt? Ooit al gehoord van een concertmeester? Na drie jaar in de derde graad ben jij de expert die op al deze en zo veel meer vragen het antwoord weet. Deze praktische kennis maakt van jou vast en zeker een beter muzikant!

Leerkrachten

Krisitina Henneman
Dominique Peynsaert
Eve Francois
Tim Vansteenkiste
Olivia Delbeke
Victor Hoton
Nele Vandeweyer
Sancha de Sampayo e Mello
Arwen Michiels
Zuleika Welham

Locaties

Georges Désirschool  (Hoofdafdeling)

Parc Malou  

André Didierschool

Floréalschool

 
 
 
 

Onze academie biedt zowel muziekinitiatie aan. Hierin zetten jullie kinderen hun eerste huppelpassen in de wereld van muziek 

Deze lessen zijn bedoeld voor de jongste leerlingen van de academie (6 tot 8 jaar). Wekelijks krijgen ze een uurtje klassikaal les.

Doorheen het jaar zijn er meerdere toonmomentjes waaraan je kind deelneemt – een erg belangrijk deel van de cursus, want wat is kunst zonder publiek?!

Komt dat zien!

Komt dat horen!

Komt dat zeker eens proberen!

 
 

Leerkrachten

Victor Hoton
Olivia Delbeke
Efi Bakoura
Dominique Peynsaert

 
 

Locaties

Georges Désirschool  (Hoofdafdeling) 

André Didierschool

Floréalschool

 
 

Het lijkt een saai vak, muziekgeschiedenis. Maar niets is minder waar: in deze lessen kan je met veel vragen terecht: ‘wie heeft de notenbalk uitgevonden en hoe lang bestaat die al?’, ‘waarom bestaan er 7 sleutels als de solsleutel toch alle noten kan weergeven?’, ‘voor wie schreef Beethoven Für Elise?’, ‘hoe klonk de piano in de tijd van Bach?’ of ‘waarom schreef de Duitse componist Brahms een Hongaarse dans?’, ‘hoe komt het dat er Italiaanse tempo-aanduidingen zoals allegro of andante boven een compositie staan?’, ….

Je mag in deze les ook zelf muziekstukken aanreiken; die worden dan besproken, geanalyseerd, in de juiste historische context geplaatst, beluisterd in verschillende uitvoeringen, enz.

The place to be: dinsdagavond vanaf 19u30. Tot dan!

Leerkrachten

Renate Weytjens

Hélène van Hees

 
 

Locaties

Georges Désirschool  (Hoofdafdeling) 

 
 

Zelf zin om een muziekje te schrijven? In het vak Muziektheorie leer  je de muziek beter kennen door ze te analyseren en zelf te componeren. Je leert je eigen muziek beter begrijpen in een ontdekkingstocht langsheen het spel van de akkoorden. Maak een eigen begeleiding bij je melodieën of leer zelf een mooie melodie te schrijven. Voel je al de componist in jezelf opborrelen?

Leerkrachten

Zuleika Welham

Locaties

Georges Désirschool  (Hoofdafdeling) 

André Didierschool

Floréalschool

 
 

Improvisatie vanaf de 3e en 4e graad

Hou je van avontuur? Heb je zin om je eens uit te leven in een wereld waar valse noten niet bestaan? Dan is de les improvisatie misschien wel iets voor jou!

We spelen en ontdekken muziek samen, vaak zonder enige voorbereiding. Iedereen kan suggesties doen voor de groep in gelijk welke stijl, met de focus op samenspel.

Je leert op een spontane, overtuigende manier communiceren met je medespelers en publiek. Benieuwd? Kom dan gerust eens langs en speel mee!

Leerkrachten

Henry Martin
Marc Sperber
Ella De Pauw
Frans Van Isacker
Jonathan Taylor
Bert Fievez
Jan Van Moer
Joris Lindemans
Frederik Lebeer
 
 
 
 
 

Locaties

Georges Désirschool  (Hoofdafdeling) 

 
 

Wil je Mozart, Beethoven, Strawinsky, Cage,… achterna of voel je je een beetje als Dirk Brossé? Heb je zin om zelf te leren muziek schrijven? Hoe schrijf je een mooie melodie? Hoe maak je een begeleiding erbij? Door welke instrumenten laat je ze spelen? Welke muziekstijlen kan je gebruiken? Kom er alles over te weten in de cursus Compositie.

Leerkrachten

Zuleika Welham

 
 

Locaties

Georges Désirschool  (Hoofdafdeling) 

André Didierschool

Floréalschool

 
 

Begeleidingspraktijk Piano

Begeleidingspraktijk vanaf de 3e en 4e graad

Heb je je wel eens afgevraagd wat al die noten eigenlijk betekenen? Hoe het komt dat iets ‘goed’ klinkt? In de cursus begeleidingspraktijk gaan we op zoek naar het verhaal

achter de geschreven noten, of omgekeerd, we luisteren naar muziek en schrijven dan iets op. In deze cursus bestuderen we goed de akkoorden en gaan altijd snel praktisch te werk. Zo komen we vanuit jouw leefwereld tot verrassende resultaten: je favoriete song begeleiden of spelen, een eigen compositie maken, … kortom we maken van jou een muzikale duizendpoot.

Leerkrachten

Thijs Geeraert

Henry Martin

Sandrine Vanden Bussche

Locaties

Georges Désirschool  (Hoofdafdeling) 

André Didierschool

Floréalschool

 
 

Begeleidingspraktijk harp

In de klas ‘Begeleidingspraktijk voor harp’ leer je arrangementen maken, eigen muziek componeren en begeleidingen uitwerken op basis van akkoordenleer. Omdat de harp over een prachtig klankkleurenpalet beschikt dankzij originele speeltechnieken, bekomen we steeds pareltjes van werken.

Leerkrachten

Anne Zeuwst

Locaties

Georges Désirschool  (Hoofdafdeling) 

André Didierschool

Floréalschool

 
 

Groepsmusiceren instrumentaal

In de lessen groepsmusiceren ontdek je het plezier van het samen musiceren. Dat kan in een kleine bezetting: 4-handig piano, maar ook allerlei gemengde kamermuziekensembles met cello, fluit, gitaar, hobo, harp, klarinet, koperinstrumenten, slagwerk en viool behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast kan je ook leren spelen in een orkest. Onze academie heeft een strijkorkest, een harmonieorkest en een groot symfonisch orkest! Je instrumentleerkracht  helpt je de juiste keuze te maken.

Deze cursus kan gevolgd worden vanaf de derde graad. Er wordt gewerkt op het samen muzikaal inzetten en eindigen van een stuk, het zelf stemmen van je instrument en het vormen van een homogene klank. Ook het luisteren naar elkaar en samen een interpretatie van de partituur maken met aandacht voor tempo en dynamiek zijn belangrijke elementen bij het groepsmusiceren.

Bij het groepsmusiceren primeert dus het groepsgevoel. Samen oefenen, samen musiceren schept een grote verbondenheid en véél speel-vreugde!

Leerkrachten

Els Alaerts
Hiu-Man Chan
Johan De Win
Caroline Peeters
Thomas Plessers
Teresa Roosen
Eva van Assche
Griet Van den Obbergen
Sandrine Vanden Bussche
Jeffrey Vantomme
Zuleika Welham
Urszula Padala
Klinton Tola
Kristina Henneman
Enrique Castillo
Nancy Folens
Thijs Geeraert
Machteld Van den Meersche
Anne Vandewalle
Heidi Kestemont

Locaties

Georges Désirschool  (Hoofdafdeling) 

André Didierschool

Floréalschool

 
 

Groepsmusiceren vocaal

Groepsmusiceren vocaal staat open voor iedereen. Een valse noot in de massa valt niet direct op en met zijn allen klink je al snel prachtig. Bovendien krijg je er enorm veel energie van !

Leerkrachten

Kristina Henneman

Locaties

Georges Désirschool  (Hoofdafdeling) 

André Didierschool

Floréalschool