Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord
Sint-Lambrechts-Woluwe & Ukkel

31 oktober tot en met woensdag 11 november geen fysieke lessen

Geachte ouder(s),
Beste leerling,

 
 
Geachte ouder(s),
Beste leerlingen,
 
We hebben onderstaand bericht ontvangen, waardoor en dit met ingang van zaterdag 31 oktobergeen fysieke lessen meer mogelijk zijn in ons Deeltijds Kunstonderwijs en dit tot en met 11 november 2020Op zaterdag 31 oktober kan er wel afstandsonderwijs doorgaan. U zal vooraf worden gecontacteerd door de leerkracht.  
 
Deeltijds kunstonderwijs: fase oranje

  • Op 27 oktober nam de Vlaamse Regering in de strijd tegen het coronavirus een reeks nieuwe maatregelen. De beslissing om op 31 oktober geen fysieke lessen meer te organiseren in het deeltijds kunstonderwijs is daar een uitvloeisel van. Voor de academies is 31 oktober geen verlofdag: academies kunnen op die dag afstandsonderwijs organiseren. Als dat niet mogelijk is, kan de directeur aan de leraren andere pedagogische opdrachten geven.
  • Zorg ervoor dat personeelsleden en cursisten die een avondklokmoeten respecteren tijdig de lessen kunnen verlaten.
  • De herfstvakantie wordt verlengd tot 11 november. Op 9 en 10 november bieden academies geen lessen aan, ook niet in afstandsonderwijs.
  • Het deeltijds kunstonderwijs start op 12 november op in fase oranje volgens de pandemiescenario’s en draaiboeken voor het DKO.

Rudy Croon
directeur